waking up without you

ah, jag klarade tentan. yes.

jag är trött, imorgon ska jag sova hela dagen, vi är lediga från skolan. ville prata med darlingen nu ikväll men jag undrar om jag orkar hålla mig vaken tills klockan är kväll där borta på andra sidan atlanten...

uffa. det är jobbigt att sakna.

At night I dream without you
And hope I don't wake up
Cause waking up without you
Is like drinking from an empty cup


do you think of me?

söndagar är ganska trista. det är som att vädret har bestämt sig för att ackompanjera den trista stämningen också, det är grått. och nu är det mörkt också. vintertid, oh yes.

och klockan är bara halv 8 på kvällen. jag har absolut ingenting att göra och alltså alldeles för mycket tid som jag kan ägna åt att tänka, undra och sakna.

jag ska ställa mig på balkongen ett tag. andas kylig kvällsluft och titta på alla små människor som är på väg någonstans nere på gatan.

when i look for my heart it's you i find

sötaste älsklingen. i'm addicted.

weho, första tentan är avklarad. eller...jag har i alla fall skrivit den, sen vet man ju aldrig hur bra det gick egentligen. väntar med spänning på resultatet. skulle vara så skönt att slippa göra omtenta i februari då man har 5 andra ämnen att oroa sig för...

oh well. nu kan jag slappna av ett tag i alla fall. tror jag ska krascha på sängen en stund, har varit i skolan sen halv 8 imorse och kom hem för 10 minuter sen. sen kommer nog L hit. näst sista kvällen tillsammans innan han åker. ihh...


morgonlugn

fotbollsmatch på stadion, det skakar i rutorna när det blir mål för att klacken skriker så högt. jag hör sångerna ända in i mitt rum. ganska lustigt.

det var otroligt svårt att ta sig upp ur sängen imorse. det var ju så varmt och mysigt. ute regnar det och lägenhetens golv är iskalla... somnade sent också. L kom hit med en dvd, le fabuleux destin de amelie poulain ["jag kom ihåg att det är en av dina favoritfilmer så jag tänkte att du skulle få den i present" ohhh. söt.], så vi kollade på den och sen somnade vi. jag var så trött, en veckas plugg har tagit mycket energi.
Hur som helst. jag lyckades ta mig upp ur sängen till sist imorse, bakade croissants med päronsylt och gjorde caffelatte, jag älskar att ha hur mycket tid som helst på morgonen.  

L åkte nyss, han ska till pavia som vanligt. nu skulle han dit med flyttlasset. oh. hjälp. torsdag morgon, då måste vi säga hejdå.




she's only happy in the sun

oh vilken dag i skolan. har köpt arabiskaboken i alla fall, jag fattar absolut ingenting. men men, det löser sig nog längre fram förhoppningsvis.

pratade med alexis, det var alldeles för länge sen sist. han ska till la france i juni, vi lovade varandra att ses då. det känns som att det var tio år sen vi sa hejdå i australien, inte bara ett. ska bli helnice att ses igen.

L ringde nyss också, han är i pavia. Imorgon kommer han hit och hämtar mig, så åker vi upp dit tillsammans, det är fest för vito och giovanni som har tagit examen från universitetet. undrar hur jag kommer må på onsdag morgon i skolan efter en natts festande och en 2-timmars tågresa på morgonen..? men men. det är värt det.

torsdagkväll ska vi på teater. yes.

nu ska jag plugga. jag måste lära mig hur många fruar man kan ha i vissa afrikanska länder och varför vi beter oss som vi gör vid matbordet. eller något liknande. oh yeah.


listen to a whisper

det är en sån kväll när alla tankar flyger alldeles för fritt för mitt eget bästa. jag kan bara inte föreställa mig hur det kommer bli att vara här, utan honom. jobbigt, for sure. i alla fall till en början, innan vardagsrytmen kommer igång igen. tur att jag har vänner här. annars hade jag blivit galen.

naturvandringen med kine idag var bra. relaxing.

ben harper ---> amen omen

la dolce vita

nu är det svalare. det betyder att jag orkar skriva igen.

(svalare betyder också att det är under 30 grader, men fortfarande över 24)

livet här är skönt. förra helgen var jag i alperna, och igår var jag i rom, bara en sån sak? och ikväll kommer lore och hämtar mig på sin vespa, det gör han ganska ofta by the way. sen åker vi någonstans. det spelar egentligen inte så stor roll vart.

that's it.